Wie, wat en waar?

Wonen in Lettelbert betekent wonen in een klein maar actief dorp, gelegen in de nabijheid van het Leekstermeer en de Lettelberter Petten.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn de bewoners aangewezen op de nabijgelegen dorpen Oostwold (3 km) en Leek (6 km).
Het centrum van de stad Groningen (15 km) is goed bereikbaar met openbaar, auto (15 minuten) of fiets (drie kwartier)


Te Koop in Lettelbert

Klik op de onderstaande link om de woningen te bekijken die te koop zijn in Lettelbert.

TE KOOP IN LETTELBERT


Bedrijven in Lettelbert

247design
247design, professionals in grafische vormgeving, drukwerk, webdesign, communicatie, boekproducties (uitgeverij) en productverpakkingen.

Amelior Totale Huidverzorging
De onderneming Amelior Totale Huidverzorging is gevestigd op Hoofdstraat 153 te Lettelbert en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Wine Fransen Artist/Portraitist
De onderneming Wine Fransen Artist/Portraitist is gevestigd op Hoofdstraat 168 te Lettelbert en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Traa Interim Management & Projecten B.V.
De besloten vennootschap Traa Interim Management & Projecten B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 198 te Lettelbert en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Educatieve Adviezen Kemme B.V.
De besloten vennootschap Educatieve Adviezen Kemme B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 149 te Lettelbert en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Hans Ravensbergen Audiovisuele Communicatie
De onderneming Hans Ravensbergen Audiovisuele Communicatie is gevestigd op Lettelberterdijk 7 te Lettelbert en is actief in de branche Productie van films en televisieprogramma’s.

Bigsense Producties
De onderneming Bigsense Producties is gevestigd op Hoofdstraat 164 te Lettelbert en is actief in de branche Productie van films en televisieprogramma’s.

Groentehandel Aal
De onderneming Groentehandel Aal is gevestigd op Hoofdstraat 183 te Lettelbert en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

K.F. Schade Techniek
De onderneming K.F. Schade Techniek is gevestigd op Hoofdstraat 174 te Lettelbert en is actief in de branche Gespecialiseerde reparatie van auto’s.

Brokla
De onderneming Brokla is gevestigd op Hoofdstraat 151 te Lettelbert en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

V.O.F. A. Sikkema & Zoon
De vennootschap onder firma V.O.F. A. Sikkema & Zoon is gevestigd op Hoofdstraat 180 te Lettelbert en is actief in de branche Algemene burge…

C.H. Hamming
De onderneming C.H. Hamming is gevestigd op Hoofdstraat 155 te Lettelbert en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tu…

Loonbedrijf Cazemier
De onderneming Loonbedrijf Cazemier is gevestigd op Hoofdstraat 194 te Lettelbert en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- …

A. Riemersma
De onderneming A. Riemersma is gevestigd op ‘t Mienscheer 4 te Lettelbert en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen mel…

Firma Van Miltenburg
De onderneming Firma Van Miltenburg is gevestigd op Hoofdstraat 178 te Lettelbert en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.