Watersportcentrum

Welkom bij het watersportcentrum in Lettelbert
Het unieke landschap van de vakantieregio Westerkwartier en het schitterende Leekstermeer bieden beide een aantrekkelijk decor voor kleine watersport.

Kanovaren

Het Watersportcentrum Westerkwartier biedt u een mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van rust en water. Het centrum beschikt over 1- en 2-persoons kano’s en 3-persoons canadese kano’s. U peddelt vanuit het idyllisch gelegen Lettelbert rechtstreeks naar het Leekstermeer. Na een heerlijke tocht rust u uit op één van onze terrassen.

Sportieve en avontuurlijke ontspanning voor jong en oud. Vanuit het lieflijk gelegen Lettelbert kunnen kanotochten worden gemaakt van 1 uur tot een hele dag.

Ervaar zelf het karakteristieke en afwisselende landschap van het Westerkwartier in het Leekstermeergebied en het landgoed Nienoord.

==

Arrangementen

Het Watersportcentrum Westerkwartier biedt meer dan alleen kanovaren.
Er zijn diverse mogelijkheden om een dag of een aantal uren door te brengen in Lettelbert, op het Leekstermeer of op het Landgoed Nienoord voor, bijvoorbeeld,  personeelsverenigingen.

Op en rond het schitterende landgoed Nienoord in Leek organiseren we een verrassende Recreatieve Survivaltocht. Terwijl u wandelt over het landgoed, door de omringende bossen, weilanden en watertjes, komt u tal van hindernissen tegen. Denk aan het catamaranvlot, bandenslingeren, steppen, kanoën, de touwbrug…
Deze recreatieve survivaltochten zijn zeer geschikt voor gemengde groepen van bedrijven. We kunnen de hindernissen namelijk uitstekend op de groep aanpassen, zodat iedereen een leuke dag heeft.

Voor scholen zijn  kennismakings- / introductie-dagen een uitgekiende mogelijkheid om leerlingen op ontspannende wijze met elkaar kennis te laten maken.  Als oplettende begeleider ziet de docent zijn leerlingen in andere situaties dan de schoolsituatie.

De familiedag begint met koffie en appelgebak, daarna kanoën en wandelen, om vervolgens te genieten van de barbecue, de WCW-Quiz en de drankjes.

De sportvereniging, die het seizoen wil afsluiten met een Recreatieve Survival en barbecue met WCW-Quiz is bij het Watersportcentrum aan het juiste adres. Wij kunnen u geen kampioenschap beloven, maar wel veel plezier en teamwork tijdens de Recreatieve Survival, waar je volgend seizoen weer iets aan hebt.

Voor al deze groepen verzorgen wij op aanvraag sportieve en ontspannende arrangementen.